chef

Menjador i higiene

El Col·legi Cor Immaculat de Maria de Sentmenat, confia l’alimentació dels nostres alumnes a l’empresa EXCELENT FACILITY SERVICES. Aquesta empresa de restauració i neteja per a grans col·lectius, porta prop de 35 anys donant servei a escoles, residències, hospitals …
Compten amb l’experiència de molts anys, unida a la cuina pròpia de l’escola. Exigents en l’aplicació de la Normativa sobre Seguretat Alimentària, tant en els aspectes higiènics i sanitaris, com en els dietètics i nutricionals, seguint sempre una rigorosa política de qualitat.
La seva resposta eficaç a les necessitats de l’escola, amb un tracte proper i transparent, fan que confiem plenament en el seu servei. A EXCELENT es fan càrrec de tots els detalls del procés en l’alimentació dels nens, des de la compra de la matèria primera, fins a la presentació al plat.
També duen a terme l’acurada tasca de neteja de les nostres instal·lacions, mitjançant personal qualificat i material adequat per a cada superfície.
Cim-160
bus

Transport

alarm-ringing

Permanència

El col·legi ofereix un servei de permanències per tal de procurar la major comoditat possible a totes aquelles famílies que necessiten deixar els nens, abans i després de l’horari lectiu.

L’horari és el següent:

guitar

activitats extraescolars

Eduquem per a la vida!

Acompanyar una bona educació amb un temps especial dedicat a aquella activitat que més ens agrada, que ens suposa un repte, que millor se’ns dóna o, simplement, que ens ofereix una bona estona per estar al costat d’altres, és la finalitat de les extraescolars que ofereix el nostre Col·legi.

Aquestes activitats es converteixen en una bona ocasió per fomentar valors i virtuts que es treballen a casa i a l’escola; a més, afavoreixen les relacions entre els alumnes i reforcen el sentiment de pertinença al Cor Immaculat de Maria.
Tots els aspectes de la persona són importants.

ELS NOSTRES FILLS, ELS NOSTRES ALUMNES SÓN EL NOSTRE FUTUR!